ск

ск

Monday, February 28, 2011

BERNAYS PROPAGANDA настапува на бенефит концертот на All together distro во петок ( 4 Март) во Кастро


Photobucket
Photobucket

Monday, February 21, 2011

ХАХАХА на мини турнеја низ Македонија

Photobucket

Чекајќи го својот деби албум ТАНГО РЕВОЛУЦИОНЕР кој својата промоција ќе ја има на ЗДРАВО МЛАДИ фестивалот ХАХАХА ќе отсвират 4 концерта низ Македонија заедно со STUTTGART ONLINE од Србија.
23.02 Студио/КУМАНОВО
24.02 Де Ниро/БИТОЛА
25.02 Апореа/ПРИЛЕП
26.02 Дом на млади/ШТИП