ск

ск

Thursday, October 30, 2014

Да не има некој фиксен телефон од дечково? Сакам да го поканам на ТВ дуел со едни лопови од тука.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Mujica

No comments:

Post a Comment